Nu mai folosesc de câţiva ani produse cosmetice sau de baie din cele din comerţ, pline de substanţe chimice dăunătoare pentru sănătate. Am început prin a citi despre nocivitatea acestora şi înţelegând căt de mult rău fac şi NICI un bine, am început să caut alternative. Aşa am aflat despre micii producători de cosmetice naturale handmade şi de bunătăţile pe care ştiu să le prepare. Aşa am întâlnit-o pe Ambrozeea la un târg de handmade şi aşa am început să folosesc produsele preparate de ea cu mult drag. Am început cu o cremă minunată cu unturi şi multe uleiuri binefăcătoare de care m-am îndrăgostit şi apoi am început să comand mereu de la Ambrozeea. Încet, încet, am început să folosesc cam tot ceeea ce iese bun şi natural din mâinile ei pricepute. Săpunurile sunt emoliente şi delicat parfumate, sunt o binefacere pentru piele. Inimioarele de baie sunt super!!! Sunt foarte efervescente în cadă până se dizolvă, şi înmiresmează aşa frumos apa şi baia! Iar pielea rămâne hidratată şi plăcut catifelată, datorită uleiurilor şi unturilor. Nu mai am nevoie de cremă de corp imediat după baie.
Recomand în mod deosebit cremele Ambrozeei – mie mi se par EX-CEP-ŢIO-NALE! Îmi dau o senzaţie de bine, de binefacere pe piele, ca şi cum ceva binefăcător se produce. Mmmm…şi un parfum divin!
Deşi am folosit cosmetice handmade de la mai mulţi producători înainte, am rămas fidelă Ambrozeei şi o prefer, pentru că produsele ei naturale mi se potrivesc cel mai bine, sunt de calitate şi sunt foarte încântată de ele. Mulţumesc, Ambrozeea!

X