Home PageTermeni şi condiţii

Termeni şi condiţii

Introducere
Navigarea pe site, culegerea informațiilor și plasarea unei comenzi către Ambrozeea reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile afișate pe site-ul ambrozeea.com

Acești termeni pot fi actualizați oricând de către Ambrozeea, fără a avea obligația de a notifica vreun utilizator, vizitator sau client în prealabil.

Pagubele sau pierderile de orice natură ale clienților în urma achizițiilor de pe ambrozeea.com vor fi compensate maxim în limita prețului de cumpărare a produselor.

Ambrozeea nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute în site-ul ambrozeea.com, dar se străduie în permanență să corecteze și să completeze informațiile prezentate.

Ambrozeea își rezervă dreptul de a-și selecta clienții.

Datele personale furnizate către Ambrozeea sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor în vigoare. Ambrozeea nu furnizează adresele de e-mail unor terți, nu încurajază spam-ul și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea să solicite ştergerea din baza de date a adreselor furnizate.

Site-ul ambrozeea.com folosește cookie-uri doar cu scopul de a îmbunătați calitatea și performanța serviciilor oferite clienților.

Prețurile sunt actualizate la zi. Pentru produsele cu menţiunea „nu este pe stoc” Ambrozeea nu poate garanta prețul de vânzare și nici nu se pot lansa comenzi pentru aceste produse. Disponibilitatea este afișată în timp real. Disponibilitatea se poate modifica oricând pe parcursul procesării unei comenzi.

Discount-urile, reducerile și promoțiile nu sunt neapărat cumulative. De regulă se păstrează reducerea cu valoarea cea mai mare.

Produsele comercializate prin intermediul ambrozeea.com sunt noi, prezentate în ambalajul original al producătorului sau al ambalatorului iar în momentul livrării sunt însoțite de factură și certificat de garanție (unde este cazul). La cerere se poate trimite certificat de conformitate.

Ambrozeea își rezervă dreptul de refuza colaborarea cu clienții ce manifestă comportament și limbaj inadecvat sau au în istoricul comenzilor livrări refuzate.

Politica de returnare
Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumparare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.

Produsele achiziționate la distanță:
Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, în ambalajul original și în aceeași stare în care au fost recepționate, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Ambrozeea va schimba produsul cu altul sau va restitui contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului. Suma restituită cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi sau lipsă/consum din produs. Încheierea contractului are loc în momentul emiterii facturii originale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmării automate de primire.

Nu se vor livra produse fără o comandă prealabilă din partea dumneavoastră dacă această livrare implică solicitarea efectuării unei plăți. În cazul livrărilor pentru care nu există o comandă prealabilă, sunteți exonerat de orice contraprestație. Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

RECLAMAŢII
Toate reclamaţiile referitoare la lipsuri din colet respectiv facturare greşită, vă rugăm să le efectuaţi în termen de 3 zile de la primirea coletului.

Pentru probleme de calitate constatate la primirea produselor vă rugăm să vă adresaţi la departamentul comercial, oferind cât mai multe detalii pentru a identifica şi stabili situaţia de fapt. În cazul în care reclamaţia este justificată, clientul va fi despăgubit cu un alt produs sau prin stornarea valorii la proxima comandă.

Politica de confidențialitate
Ambrozeea se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clientii săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia.

Compania Ambrozeea va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situația contului de pe ambrozeea.com, privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite. ambrozeea.com poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Ambrozeea nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul ambrozeea.com poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.

De asemenea, dacă utilizatorii nu mai doresc să primească newsletter-ul Ambrozeea.com, se pot dezabona pe site sau utilizând linkul din partea de jos a newsletter-ului Ambrozeea primit prin email.

Prețuri
Politica noastră presupune prețuri corecte și stabile pe termen lung.

Toate prețurile produselor în acest site sunt exprimate în RON, și includ TVA. Prețurile nu includ taxele de transport. Taxele de transport sunt calculate de sistem și vor fi afisate la finalizarea comenzii. Ne rezervam dreptul de a modifica prețurile de vânzare, fără o notificare prealabilă către client, în afara cazului în care s-a prevăzut altfel prin contract scris.

Preluarea şi Livrarea comenzilor
Prima comandă lansată de un client nou trebuie efectuată în scris sau online, pentru a prelua datele cu precizie şi pentru ca acest client să poată fi identificat. Următoarele comenzi către noi pot fi trimise prin telefon, fax, sau email, recomandăm însă efectuarea comenzilor online pe site-ul nostru sau prin email/fax cu specificarea codului de produs pentru a preîntâmpina confuziile.

La prima comandă şi crearea contului pe site, vă rugăm să ne furnizați corect datele dumneavoastră ca persoana fizică sau juridică.

Valoarea minimă a comenzii trebuie să fie 50 RON, fără taxele de expediere.

Livrarea produselor se va face oriunde în țară. Ambrozeea își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor prin contactarea telefonică a clientilor.

Ambrozeea își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Ambrozeea care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, război, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de Ambrozeea față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzatoare este valoarea sumei încasate de Ambrozeea de la acest client.

MODIFICAREA unei COMENZI
Având în vedere că o comandă odată finalizată intră în sistemul automatizat de coletare, se pot face modificări ale conţinutului în maxim 1 oră de la lansarea comenzii în timpul programului de lucru sau oricând în afara programului de lucru, până la ora 8:00 din următoarea zi lucrătoare.

Condiții de utilizare

Conținut site și Copyright
Ambrozeea.com face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acest site. Rareori, acestea pot conține inadvertente punctuale: unele specificații pot fi modificate fără preaviz sau pot conține erori de operare.

Fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii neincluse în pachetele standard.

Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.

Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Fraudă
Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului Ambrozeea.com sau de a afecta performanțele serverului pe care ruleaza site-ul Ambrozeea.com, va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor Ambrozeea.com și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Litigii
Orice litigiu apărut între Clienți și Societate va fi rezolvată prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instantelor de judecata din Oradea, Romania.

Disclaimer
Informațiile conținute pe acest site sunt publicate cu scop de informare și nu trebuie sa fie utilizate pentru a trata sau diagnostica afecțiuni medicale. Toate problemele de sănătate trebuie să fie semnalate unui medic. Declarațiile făcute în ceea ce privește produsele, ingredientele și informațiile generale sunt corecte, complete în limita cunoștințelor noastre, în același timp toate ingredientele folosite în produsele noastre sunt sigure și nu sunt în niciun fel interzise, controlate sau restrânse de vreo autoritate oficială, sunt fabricate respectând legislația europeană în vigoare.

Persoanele particulare și companiile interesate de produse trebuie să îşi exercite judecata lor independentă în determinarea oportunității achizitiei produselor pentru un anumit scop sau utilizare. Utilizarea ingredientelor în afara controlului Ambrozeea nu presupune garanţie explicită sau implicită, pentru a obține efecte sau rezultate dorite.

Pentru producţie sau uz profesional
Răspunderea Ambrozeea este limitată la valoarea bunurilor şi nu include niciun prejudiciu indirect. Produsele noastre sunt destinate pentru uz personal, fie ele achiziţionate direct de la noi sau de la partenerii noştri contractuali.

În cazul în care un client – fie acesta persoană fizică sau juridică – utilizează materiile prime/ingredientele/recipientele pentru fabricarea preparatelor cosmetice spre valorificare comercială, clientul este singurul responsabil pentru respectarea tuturor legilor şi regulamentelor aplicabile de utilizare și fabricare a produselor cosmetice. Ca în orice proces de producţie, este recomandată prepararea unor loturi mici de produse în laborator pentru scopuri de evaluare înainte de a porni fabricarea de loturi comerciale complete.

Informaţiile şi sugestiile de pe acest site nu sunt destinate şi nu pot fi considerate sfaturi medicale, acestea sunt publicate pentru scopuri educaţionale. Daca aveţi o condiţie care necesită tratament medical, vă rugăm să vă adresaţi personalului autorizat, medicului de familie sau celui de specialitate.

Cookie-uri
Acest site (ambrozeea.com) folosește cookie-uri.

Un cookie este un fișier de dimensiuni reduse care conține litere și numere, şi care este stocat în calculatorul (terminalul) dumneavoastră cu care accesați un anumit site.

Când vizitați un site care folosește cookie-uri, site-ul ar putea cere browserului să plaseze unul sau mai multe cookie-uri pe hard-discul dumneavoastră, care pot stoca și informații personale de identificare.

Mai târziu, când reveniți pe site, browserul trimite acestuia cookie-urile care îi aparțin. Aceasta permite site-ului să vă păstreze coșul de cumparături, să vă păstreze logat pe site, să vă ofere posibilitatea de a păstra informația personalizată de dvs.

Când folosiți setările implicite ale cookie-urilor, activitatea generată de acestea nu este vizibilă, iar dumneavoastră nu veți ști când un site web setează un cookie sau când browserul dvs. trimite site-ului web cookie-urile sale. Cu toate acestea, puteți schimba acest comportament în opțiuni pentru fiecare browser în parte, ca să fiți întrebat înainte de a fi setat un cookie. Puteți de asemenea să restricționați timpul de viață al cookie-urilor până la închiderea browserului și multe altele.

Site-ul ambrozeea.com folosește cookie-uri doar cu scopul de a îmbunătați calitatea și performanța serviciilor oferite clienților.

Dispoziții finale
Ambrozeea își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări asupra site-ului ambrozeea.com, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Pentru informatii suplimentare va puteti adresa la departamentul potrivit, datele sunt afişate la rubrica de contact.

X